NEW SINGLE ‘FEAR’

Nuevo single ‘FEAR’ ya disponible en todas las plataformas digitales, videoclip próximamente.

«FEAR, de Le Nais. Es hora de quitarse de encima los miedos de la pandemia… Y de recuperarlo donde lo dejamos. Lo dejamos, de hecho, con Le Nais a punto de convertirse en the next big thing en nuestro país. Y así lo certifica que, pese a haber presentado EP en febrero, ahora deje caer sobre nosotros esta oscura y deliciosa “Fear” que nos recuerda por qué todas las apuestas estaban situadas sobre ella.» – Fantastic Mag

«Un nuevo tema que combina a la perfección su letra desgarradora con la voz aterciopelada de una de las futuras promesas del panorama musical de nuestro país.»   VEIN Magazine

______

«Quan el 2020 havia de suposar el llançament del teu primer projecte, estàs al punt de mira de ser una de les revelacions de l’any, i estàs rebent bones crítiques per part de premsa i públic però tot plegat es veu estroncat per una pandèmia mundial, res és fàcil. L’EP debut de Le Nais “When I Can’t Speak but I Can Sing” (Luup Records, 2020) va arribar al febrer, un mes abans del confinament, amb el temps just de presentar-lo a Barcelona amb sold out i fer alguna entrevista per promocionar-lo. A més, fins i tot abans de publicar el seu EP, va ser confirmada pel Primavera Sound 2020, concert que hagués suposat la seva presentació “por todo lo alto” a la ciutat de Barcelona, en un dels festivals més importants del món dins el Parc del Fòrum. Per sort, la confirmació segueix en peu i Le Nais té el seu lloc al line-up del 2021.

Tot això, no ha impedit que Le Nais hagi deixat de moure’s durant aquests mesos. Diversos concerts en streaming en iniciatives com el Cuarentena Fest, La Sardina Music o per diverses marques, han fet que la cantant catalana hagi seguit fent gran la seva base de seguidors a les xarxes socials.

Avui però, presenta un nou single i videoclip, el primer després de la publicació del seu EP debut. “Fear” és l’evolució natural dels 4 temes que formaven part de WICSBICS. És un tema més fosc, més segur, amb més força. Una petita passa endavant per seguir dient que aquí hi és ella, decidida a fer parlar i trepitjar fort. 

Fear” és una cançó molt sincera i crua que parla de la por que tots portem dins. De la lluita contra un mateix en els moments més baixos, quan aquests no et deixen veure la realitat i de la importància de sobrepassar aquests dubtes i no permetre que s’apoderin de tu.

El videoclip ha estat gravat en ple confinament al poble natal de Le Nais, Balaguer, i ha estat dirigit i enregistrat per ella i la seva germana. Videoclip en què tota la família hi ha col·laborat d’una manera o altra.

Aquest estiu, la podrem veure en algunes poblacions catalanes com Reus, la seva Balaguernatal o Girona, en alguns dels pocs concerts que han seguit en peu davant les anul·lacions d’aquests mesos. -Luup Records

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: